Black Hat Bones live at An Club

presenting new EP “The Ghost Bites Back”

Special guests: Bombing the Avenue + Yellow Devil Sauce

Στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πόρτες: 20:30 – Εισιτήρια: 6 ευρώ (μόνο στο ταμείο)

Με αφορμή τη κυκλοφορία του EP The Ghost Bites Back” οι Black Hat Bones ανεβαίνουν στη σκηνή του An Club, για να το παρουσιάσουν, παρέα με τους alternative rockers Yellow Devil Sauce και το rock power trio των Bombing the Avenue.

BLACK HAT BONES

Black Hat Bones live at An Club

Στο stage οι Black Hat Bones είναι αδάμαστοι!

Ξακουστό για τις ζωντανές εμφανίσεις του και τις τεράστιες ποσότητες ενέργειας που αυτές εκκρίνουν. Tο κουαρτέτο από τη Σπάρτη έχει καταφέρει όχι απλά να αποτελεί μια υπολογίσιμη συναυλιακή δύναμη. Aλλά να είναι ξακουστό ως “το live act που οπωσδήποτε πρέπει να δεις”. “Οι συναυλίες έχουν να κάνουν κυρίως με την ενέργεια που καταθέτουμε και εισπράττουμε. Κάθε φορά είναι σαν τη πρώτη φορά, με το ίδιο άγχος, τον ίδιο ιδρώτα, τις ίδιες σκέψεις. Είναι κάτι εθιστικό, είναι η επιτομή του rock’n’roll. Το γουστάρουμε και δηλώνουμε ένοχοι για αυτό σε βαθμό κακουργήματος.” λένε οι ίδιοι.

Με αισθητική και νοοτροπία ριζωμένη σε αυτό που λέμε “rock’n’roll οικογένεια”. Oι Black Hat Bones καταφέρνουν αυτά τα ουκ ολίγα χρόνια ύπαρξής τους να μας προσφέρουν με τρόπο αξιοθαύμαστα τίμιο, το αγαθό που ακούει στο όνομα “rock”. “Οι Black Hat Bones πάνω απ’ όλα είναι παρέα, οικογένεια. O προσωπικός μας ψυχολόγος, ένα μέρος του ίδιου μας του εαυτόυ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι περισσότερες ιστορίες που ο καθένας μας έχει να πει για τη ζωή του περιέχουν μέσα αυτές τις τρεις λεξούλες που άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούμε και σκεφτόμαστε.” δηλώνουν.

Με αφορμή την προσεχή κυκλοφορία του πρώτου EP (τρίτη συνολικά κυκλοφορία) The Ghost Bites Back”, οι local rock’n’roll heroes Black Hat Bones ανεβαίνουν στη σκηνή του ιστορικού υπογείου του An Club. Για να το παρουσιάσουν και να μοιραστούν -όπως πάντα κάνουν- αξέχαστες μουσικές -κι όχι μόνο- στιγμές με φίλους, γνωστούς, συνοδοιπόρους και ακολούθους! Για το πως ηχεί, προς το παρόν μας απαντούν οι ίδιοι.

“Η δημιουργία του ήταν αυθόρμητη όπως ότι άλλο κάνουμε, αλλά το να το περιγράψουμε με λόγια θα ήταν δύσκολο. Αυτή είναι η μουσική: Κάτι που κουβαλάς αν έχεις κάψα για αυτό, κάτι που έχει διαφορετική θέση στη ζωή του καθενός.”

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου η rock’n’roll μηχανή από τη Σπάρτη, επιστρέφει στην Αθήνα ώστε με όπλο τη μουσική του και την αξιοθαύμαστη αφοσίωσή του, να πετύχει το ακατόρθωτο: Να κρατήσει το rock ζωντανό!

YELLOW DEVIL SAUCE

Οι Yellow Devil Sauce είναι από αυτές τις μπάντες που θα σε κάνουν να μονολογήσεις “Πω πω! Αυτοί θα μπορούσαν να είναι τεράστιοι!”. Και μάλλον τελικά είναι.

Με τις ζωντανές εμφανίσεις να αποτελούν το δυνατό τους χαρτί, και με τους ίδιους να επιδίδονται σε αυτές ακομπλεξάριστα με την παραμικρή ευκαιρία και σε όποιον χώρο υπάρχουν ενισχυτές και ντραμς, οι Yellow Devil Sauce έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί ως αυτή η low profile μπάντα, αποτελούμενη από παιδιά της διπλανής πόρτας, που όμως όταν ανέβει στο σανίδι απλά θα ισοπεδώσει ότι υπάρχει στον διάβα της.

Ξαδερφάκια των Helmet και πνευματικά παιδιά των Melvins και της ευρύτερης σκηνής του Seattle, οι YDS ηχούν όπως τίποτα άλλο απ’ όσα έχεις ακούσει και το καταφέρνουν από τα ‘90s όπου και χρονολογείται η ύπαρξή τους.

Με το πρόσφατο “Right Under Your Nose” να μας έχει ισοπεδώσει μυαλό και αυτιά και με την τέταρτη πλήρη κυκλοφορία τους προ των πυλών, οι “Σάλτσες” ανεβαίνουν μετά από καιρό στη σκηνή του αγαπημένου τους An Club, για να αποτίσουν φόρο τιμής στο γκάζι, το βάρος και την καλλιτεχνική γνησιότητα.

BOMBING THE AVENUE

Οι Bombing The Avenue, τα τρία υπερηχητικά αδέλφια από την Βάρη, επιστρέφουν στη σκηνή του An Club για να υποστηρίξουν τη νέα κυκλοφορία της αδερφικής τους μπάντας, των Black Hat Bones.

Έγιναν γνωστοί αλωνίζοντας με τον heavy και ακατέργαστο rock ήχο τους την αθηναϊκή underground σκηνή, με συναυλίες πλάϊ σε μπάντες όπως οι Truckfighters, οι Dub Trio, οι Semen Of The Sun και οι Brotherhood Of Sleep καθώς και με εμφανίσεις στο Schoolwave και το Plissken Festival. Το 2014 επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Global Battle Of The Bands.

Κυκλοφορούν την μουσική τους ανεξάρτητα και το πρώτο τους studio album μεγάλης διάρκειας “Civil Servant” (2015), όπως και το πρώιμο “Avido” EP (2012), κέρδισαν (έκαστο στον καιρό του) ευρεία αποδοχή από το εγχώριο κοινό και τον Μουσικό Τύπο.

LINKS:

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Black Hat Bones live at An Club

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Monovine shapeshifter

Ακούστε το νέο τραγούδι των Monovine

Το grunge punk heavy rock trio των Monovine έδωσε μόλις στην δημοσιότητα το νέο ...

Ved Buens Ende shapeshifter

Ved Buens Ende ζωντανά στην Ελλάδα

Ved Buens Ende ζωντανά στην Ελλάδα ► Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020 – Fuzz Live ...

A Talk shapeshifter

A Talk – από την ομάδα ΦΕΜ στο K.E.T.

A Talk – από την ομάδα ΦΕΜ ● Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων Τετάρτη 5 & ...

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ shapeshifter

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – Βίντεο-περιήγηση

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – Βίντεο-περιήγηση (video walk) στο Επιγραφικό Μουσείο To Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ...

Wrekmeister Harmonies

Οι Wrekmeister Harmonies (USA) ζωντανά στην Αθήνα

Wrekmeister Harmonies (USA) ζωντανά στην Αθήνα Special guests: Amniac + Drako Gigant Στο Temple ...