Bus “Never Decide” release show

Special guest: Knock Nevis

Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Πόρτες: 21:00

Πληροφορίες: www.facebook.com/events/574728086365550

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

 • 6€ (προπώληση)
 • 8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Τηλεφωνικάστο11876
 • Reload Stores
 • Seven Spots
 • Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
 • Wind
 • Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
 • Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 – www.yolenis.com)
 • Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/mousiki/temple/bus-the-unknown-secretary-live-at-temple

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από τις πρώτες νότες του “Never Decide”, τρίτης σε σειρά και πιο πρόσφατης κυκλοφορίας των Bus The Unknown Secretary (για κάποιους σκέτο B.U.S.) μέσω της νέας δισκογραφικής τους στέγης RidingEasy Records, καταλαβαίνεις πως ετοιμάζεσαι για μία επικίνδυνη ηχητική περιπέτεια. Στο έσχατο δισκογραφικό δημιούργημά τους, οι Bus δεν ηχούν σαν τέσσερεις άνθρωποι που παίζουν μουσική, αλλά σαν μία συμμορία εξαγριωμένων ψυχάκηδων που ανοίγει δρόμο για να διεισδύσει στο κεφάλι του ακροατή. Πριν μπεις στην περιπέτεια αυτή, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γνωρίζεις τους σκοπούς τους, όπως δεν γνωρίζεις και το τι σημαίνει το όνομά τους.

Οι heavy μπάντες τυπικά δεν ξέρουν να φτιάχνουν διασκεδαστική μουσική. Κι εδώ δεν μιλάμε για χαζοχαρούμενο, νεοτεριστικό ροκ, αλλά για οξυδερκές, πνευματώδες, επικό και υμνικό ροκ που δεν περιορίζεται στο να προσπαθεί να ακουστεί απειλητικό. Το “Never Decide” είναι ένα πολυπρόσωπο άλμπουμ, στου οποίου τις φλέβες κυλάει το κλασικό, όπως το δίδαξαν οι Hellacopters, Alice Cooper, Judas Priest, Iron Maiden και Orange Goblin.

“Το concept του δίσκου εκφράζει την ψυχοπάθεια ενός ατόμου που βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η ζωή του μπαίνει σε φρενήρεις ρυθμούς, που τον φέρνουν ενωπίον απροσδόκητων γεγονότων” εξηγεί ο κιθαρίστας  / τραγουδιστής Bill Politis. “Δεν υπάρχει happy ending εδώ, αλλά η ερώτηση παραμένει: Την πόρτα 1 ή την πόρτα 2; Ώρα να αλλάξεις ή ώρα να πεθάνεις. Ποτέ δεν μπορείς να αποφασίσεις (Never Decide).”

Το “Never Decide” ηχογραφήθηκε σε 5 μόλις μέρες τον Φεβρουάριο του 2018 με τον πολυτάλαντο μηχανικό ήχου και στενό φίλο της μπάντας Γιάννη Βούλγαρη στα Electric Highway Studios στην Αθήνα. Τα ορχηστρικά μέρη ηχογραφήθηκαν ζωντανά σε 3 μέρες και τα φωνητικά σε άλλες 2. Τους 2 μήνες που ακολούθησαν, μπάντα και μηχανικός τελειοποίησαν την μίξη , δημιουργώντας το λεπτεπίλεπτο και ευφυές αριστούργημα που θα ακούσει όποιος δώσει μια ευκαιρία ακρόασης σε μία από τις σπουδαιότερες κυκλοφορίες της εγχώριας ροκ σκηνής για το 2018.

Οι Bus σχηματίστηκαν το 2011, κυκλοφόρησαν δύο EPs και ένα πλήρες άλμπουμ υπό την ονομασία “The Impious Tapes”, ενώ ακολούθησε το “The Cross” EP του 2014 και φυσικά το “The Unknown Secretary” άλμπουμ του 2016. Σε αυτό το διάστημα η μπάντα περιόδευσε εκτενώς στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες, διαδικασία στην οποία θα επιδοθούν εκτενέστερα με αφορμή τη νέα τους δισκογραφική κυκλοφορία.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, οι Bus θα παρουσιάσουν ζωντανά το “Never Decide” στον συναυλιακό Ναό της Αθήνας, το Temple, όπως δηλαδή ήταν προορισμένο να συμβεί εξ’ αρχής.

LINKS:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Bus “Never Decide” release show στο Temple

shapeshifter.gr

 • Show Comments (0)

You May Also Like

Η εξωστρέφεια της Στέγης

Η εξωστρέφεια της Στέγης

Η εξωστρέφεια της Στέγης Έλληνες διεθνείς, Έλληνες διεθνώς Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση συνεχίζει ...

OPEN DAY 2020 shapeshifter

OPEN DAY 2020 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

OPEN DAY 2020 16 Φεβρουαρίου 2020 | Σε διάφορους χώρους της Στέγης | 16:00 ...

ΤΕΤΤΤΙΞ shapeshifter

ΤΕΤΤΤΙΞ | Παρεμβολές #2 στο Κ.Ε.Τ.

ΤΕΤΤΤΙΞ | Παρεμβολές #2 ● Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 | 21:00 ...

Οι πλανόδιοι των ονείρων shapeshifter

Οι πλανόδιοι των ονείρων στην Στέγη

Οι πλανόδιοι των ονείρων Μιά interactive συναυλία Συµφωνικές Μινιατούρες του Δηµήτρη Παπαδηµητρίου ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ...

Ο Βουβός Σερβιτόρος

Ο Βουβός Σερβιτόρος – Θέατρο στο KET

Ο Βουβός Σερβιτόρος / του Harold Pinter / σε σκηνοθεσία του Νίκου Πασχίδη & ...