Η Vans παρουσιάζει τους Despite Everything & Day Oof

σε ένα punk rock live, στη σκηνή του

Vans Shop Riot Greece

Σάββατο 6 Οκτωβρίου – Marousi Skatepark / OAKA

Ώρα έναρξης Shop Riot: 16:00 | Ώρα έναρξης Live: 21:00 | Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Vans Shop Riot 2018 Greece: www.facebook.com/events/332106657336257

Η punk μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της street κουλτούρας. Και συνδεδεμένη άρρηκτα με το skateboarding και όλη την ιδεολογία και αντίληψη πίσω από αυτό. Στη 5η επιστροφή του Vans Shop Riot Series στη χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, τα πιο γνωστά skateshops της Ελλάδας, εκπροσωπούμενα από τους κορυφαίους αθλητές skateboarding σε Ελλάδα και Κύπρο, θα διαγωνιστούν και… θα ρολάρουν υπό τους ήχους δύο μουσικών σχημάτων που χαίρουν της εκτίμησης και του σεβασμού της εγχώριας punk –και όχι μόνο σκηνής– χάρη στην ιστορία, την ποιότητά τους, αλλά και τη συνέπεια απέναντι στο υλικό και το κοινό τους όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξής τους.

Για ένα μόνο βράδυ, σε μια συνύπαρξη που αναμένεται εκρηκτική, η Vans καλεί on stage δύο ελληνικές μπάντες. Που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει δυνατό live! Despite Everything και Day Oof προσγειώνονται στο Vans Shop Riot, σε ένα μοναδικό live, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Despite Everything Day Oof

Ιδρώτας, ενέργεια, πάθος για τον δρόμο και τη μουσική. Γλυκόπιοτες μελωδίες, συμπαγείς punk ρυθμοί, στίχοι και κραυγές που… φωνάζουν επανάσταση, αγανάκτηση για το παλιό, άσβεστη επιθυμία για το νέο, το φρέσκο, το διαφορετικό, το αποστασιοποιημένο… Οι Despite Everything είναι μια γνώριμη ιστορία για την ελληνική σκηνή, χωρίς ωστόσο να παλιώνει ποτέ! Με τρία EPs, ένα LP, και πάνω από 500 συναυλίες σε όλα τα μήκη και πλάτη Ευρώπης, Ηνωμένου Βασιλείου, Αμερικής και Καναδά, να σχηματίζουν ένα πλούσιο βιογραφικό, το ακούραστο κουαρτέτο από την Αθήνα είναι ένα από τα συγκροτήματα που όταν ανεβαίνουν στη σκηνή σε παρασύρουν σε μία οπτικοακουστική δίνη που δημιουργεί σπάνιες βιωματικές εμπειρίες.

Despite Everything Day Oof

Οι Day Oof είναι ίσως ότι πιο κοντά έχουμε στην Ελλάδα, σε αυτό που λέμε “skate punk”. 10 χρόνια εμπειρίας σε σκηνές ανά την Ελλάδα, live – παράσημα στο πλευρό εμβληματικών ονομάτων όπως οι Strug Out, Streetlight Manifesto, Raised Fist, This is a Stand Off, Darko, Rebuke, Bat Signal και άλλοι, και το παραμιλητό του κοινού να συνοδεύει τη λήξη κάθε ζωντανής τους εμφάνισης, συνιστούν την εξωτερική εικόνα των Day Oof, που όμως δεν είναι μακριά από τη πραγματική ιδιοσυγκρασία που φέρουν ως μπάντα και ως μονάδες. Αληθινοί σε ότι κάνουν, καταιγιστικοί επί σκηνής και παροξυσμικά κεφάτοι, αποτελούν δίχως άλλο το ιδανικό μουσικό «άνοιγμα» μίας ημέρας γεμάτης skateboarding και θετική ενέργεια!

Αναμένουμε με αγωνία να υποδεχτούμε και τις δύο μπάντες στη σκηνή του 5ου Vans Shop Riot Greece, για ένα εκρηκτικό live!

Let it roll!

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ:

shapeshifter.gr

  • Show Comments (0)

You May Also Like

LET US STOP AND WEEP shapeshifter

LET US STOP AND WEEP | Georges Salameh στο Κ.Ε.Τ.

LET US STOP AND WEEP | Georges Salameh ● Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων Σάββατο 14 ...

tamsyn shapeshifter

Tamsyn (UK) live στο Temple /w Atomic Love

Tamsyn (UK) Special guest: Atomic Love (GR) Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 Temple Athens (Iάκχου ...

Actress shapeshifter

Actress + YOUNG PAINT LIVE AI/AV

Actress + YOUNG PAINT LIVE AI/AV 9 NOEMBΡΙΟΥ Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Megaron – ...

The Sound of Color Sessions shapeshifter

The Sound of Color Sessions #2 στο K.E.T.

The Sound of Color Sessions #2 (Jannis Anastasakis + Guests) Πέμπτη 22 Νοεμβρίου | ...

Απέναντι στον καθρέφτη shapeshifter

Απέναντι στον καθρέφτη – Στο Κ.Ε.Τ.

Απέναντι στον καθρέφτη ● Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων κάθε Σάββατο & Κυριακή, από 9 Φεβρουαρίου ...

Eyehategod shapeshifter

Eyehategod ζωντανά στην Αθήνα στο Temple

Eyehategod ζωντανά στην Αθήνα Special guests: Omega Monolith + Mr.Booze Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ...