Παύλος Συνοδινός – Δημήτρης Χατζηδημητρίου – Lucretia De Manchione

Παύλος Συνοδινός – Δημήτρης Χατζηδημητρίου – Lucretia De Manchione

Παύλος Συνοδινός – Δημήτρης Χατζηδημητρίου Lucretia De Manchione

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

21:30

6 €

Το μουσικό τρίο των Παύλου Συνοδινού, Δημήτρη Χατζηδημητρίου και Βασίλη Παναγιωτόπουλου έρχεται για πρώτη φορά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για μία και μόνο συναυλία.

Συνοδινός – Χατζηδημητρίου: Με το Greeklish Babylon να είναι ένα συνεχώς μεταλλασσόμενο project και τους On The Road ακόμα στο δρόμο, με πλούσιες θητείες, επερχόμενους δίσκους και ανάγκες εξωτερίκευσης της όποιας διαφορετικότητας, ξεκινάει μια σειρά lives με τις δυνάμεις ενωμένες. Ο Παύλος και ο Δημήτρης με τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο (Lucretia De Manchione) στα τύμπανα, είναι ένα fuzzy τρίο με βάση προσωπικές δουλειές, που αποφάσισε να ορίζει το περιβάλλον του και όχι το αντίστροφο.

Lucretia De Manchione

Παύλος Συνοδινός

Κολωνός – Αθήνα – Ελλάδα. Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Παλλήνης. Πτυχίο Αντίστιξης και Φούγκας. Τελειόφοιτος ηχοληψίας στην S.A.E και της σχολής Κοινωνικής Θεολογίας Αθηνών. Κιθαρίστας, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής, παραγωγός. Ιδρυτικό και ηγετικό μέλος πολυάριθμων μουσικών σχημάτων. Κιθαρίστας στα σχήματα του Α. Ρίζου αλλά και της Ν. Μποφίλιου σε live εμφανίσεις και σε ηχογραφήσεις (2009-2010). Βασικός κιθαρίστας στο σχήμα του Γ. Χαρούλη σε πολυάριθμες περιοδείες και συμμετοχή στο δίσκο Μαγγανείες σε μουσική και στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και στο Χίλια καλώς εσμίξαμε live από τον Λυκαβητό (2010-2015).

Δυο προσωπικά album με συμμετοχές της Ν. Μποφίλιου και του Γ. Χαρούλη. Μικρες Ελπίδες (Lyra 2010) και Greeklish Babylon σε συμπαραγωγή με τον Γ. Παξεβάνη (AntArt Productions 2012). Δημιουργία του γκρουπ Greeklish Babylon με κυκλοφορία digital single (AntArt Productions 2013) και live εμφανίσεις στο RockWave Festival (2014). Σύμπραξη Greeklish Babylon – Σούλη Λιακού – Νίκου Ζιώγαλα με δισκογραφικό τίτλο Ευτυχομανία (14music 2016) σε μια αποκλειστικά δική του παραγωγή.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.pavlossynodinos.com

https://www.facebook.com/ pavlossynodinosofficial/

Δημήτρης Χατζηδημητρίου

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε νομικά και μουσική. Το 2004 δημιούργησε το συγκρότημα On the road και κυκλοφόρησε μια ζωντανή ηχογράφηση μέσω της Red tree. Συμμετείχε στους δίσκους Όλα είναι αλλού και Με τον Αίσωπο εκδρομή σε παραγωγή του Βαγγέλη Κοντόπουλου και τον τελευταίο χρόνο ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις για την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο Ονειρώξεις. Αυτό τον καιρό, με συνοδοιπόρους τον Παύλο Συνοδινό και τον Lucretia De Manchione παρουσιάζουν τις δουλειές τους σε ένα δυνατό ηλεκτρικό τρίο. Ταυτόχρονα εμφανίζεται με τους Γ. Μηλιώκα, Γ. Γιοκαρίνη, Ν. Ζιώγαλα και Λάκη Παπαδόπουλο, γράφει μουσική για χορό και θέατρο ενώ παράλληλα συμμετέχει στους νεοσύστατους ΚΡΑΜΑ.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/ Dimitris2016/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=qSEbY_l_zn8
https://www.youtube.com/watch?v=5pVEJdQK_BE

Bασίλης Παναγιωτόπουλος (Lucretia De Manchione)

Lucretia De Manchione

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Παίρνει τα πρώτα μαθήματα ντραμς στην ηλικία των έξι από τον πατέρα του, τον καταξιωμένο τζαζ ντράμερ Σπύρο Παναγιωτόπουλο, και στα εφτά του ξεκινά τις σπουδές του στα κλασικά κρουστά στο Ωδείο Αθηνών όπου και αριστεύει. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του αλλά και μετά συμμετέχει ως κλασικός κρουστός στην: Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα Κύπρου, Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου, Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ. Συνεχίζει τις σπουδές του στη μουσική και επιλέγει να εξειδικευτεί στους τζαζ ήχους και στα ντραμς.

Φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Prins Claus Conservatory του Χρόνινγεν της Ολλανδίας όπου τελειώνει με επιτυχία τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές. Παράλληλα, στα πλαίσια της σχολής, παρακολουθεί μαθήματα αρμονίας, σολφέζ, πιάνου, ενορχήστρωσης για big band καθώς και για μικρότερα σύνολα.

Έχει την τύχη καθηγητές του να είναι γνωστοί και καταξιωμένοι μουσικοί της παγκόσμιας τζαζ σκηνής όπως ο Ralph Peterson, Gene Jackson, Don Braden, Mark Gross, Robin Eubanks. Το μεταπτυχιακό του ειδικεύεται και έχει αναφορά στο δημιουργικό συνδυασμό των καθαρά ελληνικών ήχων μέσω της παραδοσιακής μουσικής με τη τζαζ κουλτούρα. Μέρος του μεταπτυχιακού του ήταν να σπουδάσει ένα εξάμηνο στη Νέα Υόρκη ώστε να μπει πιο βαθιά στη τζαζ κουλτούρα. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη μουσική του σε τζαζ κλαμπ, να πάρει μαθήματα καθώς και να συνεργαστεί με εξαιρετικούς μουσικούς όπως οι: John Riley, Gregory Hutchinson, Marco Panascia, Michael Carvin, Freddie Bryant. Αυτή την περίοδο, προετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με στοιχεία ελληνικής παραδοσιακής και τζαζ μουσικής.

Διοργάνωση – παραγωγή: “Γέφυρα Πολιτισμού 440 ΗΖ”  

κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων

Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α
11361 Κυψέλη, Αθήνα

213.00.40.496 & 69.45.34.84.45

ΠΡΟΣΒΑΣΗ με αυτοκίνητο: εύκολο παρκάρισμα | με λεωφορείο (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8 | με τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14 | (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4 | με ΗΣΑΠ: Άγιος Νικόλαος (15 λεπτά με τα πόδια)

https://polychorosket.gr

https://www.facebook.com/tvcontrolcenter/

https://twitter.com/TVControlCenter

https://www.instagram.com/TVControlCenter/

https://www.flickr.com/photos/polychorosket/albums

  • Show Comments (0)

You May Also Like

TECTONICS ATHENS 2019 shapeshifter

TECTONICS ATHENS 2019 – ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ

TECTONICS ATHENS 2019 – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ — 7 έως 9 Ιουνίου ...

Puta Volcano

Puta Volcano ζωντανά στην Αθήνα στο Temple

Puta Volcano ζωντανά στην Αθήνα w/ special guest: Black Hat Bones Στο Temple (Ιάκχου ...

Solo Fingerstyle Acoustic Guitar Workshop shapeshifter

Solo Fingerstyle Acoustic Guitar Workshop

Solo Fingerstyle Acoustic Guitar Workshop Eva Atmatzidou | Trevor Gordon Hall ● Κέντρο Ελέγχου ...

Η Αποκάλυψη shapeshifter

Η Αποκάλυψη σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου

Η Αποκάλυψη Σκηνοθεσία: Θάνος Παπακωνσταντίνου 3-20 Οκτωβρίου 2019 | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ | 20:30 Η ...

Sofia Sarri shapeshifter

Costin Chioreanu & Sofia Sarri ζωντανά στην Αθήνα

Costin Chioreanu & Sofia Sarri ζωντανά στην Αθήνα “Afterlife Romance” first time with full ...

Tinos World Music Festival

Tinos World Music Festival – Μουσική στη Στέγη

Tinos World Music Festival – Μουσική στη Στέγη Pre-festival concert στη Στέγη — 24 ...