Nochnoy Dozor, Breeding the Shadows, Rumors, Superpuma

Ζωντανά στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Πόρτες: 21:00 – Εισιτήρια: 6 ευρώ (μόνο στο ταμείο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τέσσερεις μπάντες με διαφορετικό ήχο, μα με δίψα για ζωντανές εμφανίσεις, συναντιούνται στη σκηνή του θρυλικού υπογείου του An Club, για μία ηλεκτρισμένη τελετή, γεμάτη με όλα όσα αγαπάμε στον εναλλακτικό και σκληρό ήχο: Βαριά riffs, ατμοσφαιρικές εκρήξεις και ζωώδεις γκρούβες. O μινιμαλισμός συναντά τον πλουραλισμό και η πραότητα την έκσταση.  Nochnoy Dozor, Breeding the Shadows, Rumors και Superpuma, προσμειγνύουν τα ετερόκλητα μουσικά τους σύμπαντα, υποσχόμενοι άλλη μία ξεχωριστή -υπό κάθε έννοια- βραδιά, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στο ιστορικό venue των Εξαρχείων.

Nochnoy Dozor, Breeding the Shadows, Rumors, Superpuma

NOCHNOY DOZOR

Νεοσύστατοι μα αεικίνητοι από τα πρώτα τους κιόλας βήματα, οι Nochnoy Dozor ιδρύθηκαν το Δεκέμβριο του 2015 και σύντομα συνέθεσαν το πρώτο τους υλικό. Λαξεμένο σε ένα σφιχτοδεμένο κράμα πολλών ετερόκλητων μουσικών επιρροών που οδηγούν σε πολυποίκιλους μουσικούς δρόμους και αναζητήσεις. Από heavy ξεσπάσματα μέχρι ambient διαθέσεις και από pop σφηνάκια μέχρι τραχείς ροκ στιγμές. Με μέλη προερχόμενα από ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, οι Nochnoy Dozor αποτελούν την κοινή πορεία έμπειρων μουσικών. Που όμως φέρει τη δική της μοναδική ταυτότητα, μη θυσιάζοντας ούτε στιγμή τη ξεχωριστή προσωπικότητά της και την αξιοθαύμαστη προσήλωσή και συνέπειά της στο ίδιο της το υλικό. Βρισκόμενοι στη διαδικασία παραγωγής της παρθενικής δισκογραφικής τους κυκλοφορίας, οι Nochnoy Dozor δεν χάνουν την ευκαιρία να εμφανιστούν ζωντανά, σε οποιοδήποτε μέρος η μουσική τους μπορεί να αναπαραχθεί με τρόπο που τους εκφράζει.

Nochnoy Dozor, Breeding the Shadows, Rumors, Superpuma

RUMORS

Το βιογραφικό των Rumors τα λέει όλα: “Μία Ελληνική μπάντα, προερχόμενη κυρίως από πραγματικά αξιολύπητα μέρη, από εκείνα τα παραθαλάσσια και τα νησιώτικα, αυτά που είναι κοντά στη θάλασσα. Αυτά συνεισφέρουν στην προσπάθεια των μελών του σχήματος να νιώσουν λιγότερο μίζερα. Ωστε να μην αποπειραθούν να αυτοκτονήσουν ή να γίνουν ψαράδες.” Με ειδικότητά τους τη δημιουργία αιθέριων ατμοσφαιρικών σημείων και την αρμονική πρόσμειξη αυτών με πομπώδεις heavy κιθαριστικές στιγμές, οι Rumors δίνουν τη δική τους διάσταση στον όρο post rock, ή μάλλον πιο σωστά σε αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν crossover rock, στην προσπάθειά τους να περιγράψουν την πολυσυλλεκτικότητα των ηχοχρωμάτων τους, των πάντα εμπλουτισμένων με όμορφα γυναικεία φωνητικά.

Nochnoy Dozor, Breeding the Shadows, Rumors, Superpuma

SUPERPUMA

Το θορυβώδες rock’n’roll των SuperPuma, βασανίζει ανυποψίαστα αυτιά από το 2007. Οι επιρροές του σχήματος από τα experimental, blues, alternative και punk ακούσματα των μελών του, συντελεί σε ένα εκκωφαντικό, ηλεκτρισμένο, μπάσταρδο ροκ αμάλγαμα. Aπό αυτά που διεγείρουν το σώμα και κολάζουν το μυαλό. Με μια ήδη πλούσια δισκογραφία αποτελούμενη από ένα demo, ένα full length album και ένα 7″ split βινύλιο με τους Universe217, οι SuperPuma επέστρεψαν στην ενεργό δισκογραφική δράση το 2016 με το δεύτερο σε σειρά full length album τους, με τίτλο Of Animals and Relatives”, συνοδευόντάς το -όπως πάντα κάνουν- με ένα comic book 32 σελίδων, σχεδιασμένο από τον κιθαρίστα της μπάντας, Danny.

BREEDING THE SHADOWS

Οι Breeding the Shadows, θα πραγματοποιήσουν τη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου την παρθενική ζωντανή τους εμφάνιση. Η σύντομη περιγραφή “post-metal / sludge με γυναικεία φωνητικά” μας έχει ήδη εξάψει την περιέργεια, σχετικά με το αν μιλάμε για μία μπάντα που θα συνδράμει στη διαιώνιση της παράδοσης που ο ακραίος ήχος έχει στη χώρα μας.

LINKS:

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Nochnoy Dozor, Breeding the Shadows, Rumors, Superpuma
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Borderline Festival 2018 - Ηχώ και Νάρκισσος

Borderline Festival 2018 – Ηχώ και Νάρκισσος

Borderline Festival 2018 – Ηχώ και Νάρκισσος – ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ Medea Electronique — ...

DIE KREBSE - shapeshifter

DIE KREBSE στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

DIE KREBSE ● Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων Σάββατο 7 Μαρτίου, 18:30 | Κυριακή 8 Μαρτίου, ...

warhaus

Οι Warhaus για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

Οι Warhaus για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα Το Βέλγικο jazzy dark pop alternative / ...

Jamoan shapeshifter

Jamoan (Ex Active Member) live στην Death Disco

Με τον Jamoan ένα βήμα πριν την κυκλοφορία τπυ νέου του album και τους ...

10 stand up που δεν θα σας αφήσουν άντερο

10 stand up που δεν θα σας αφήσουν άντερο

Το χιούμορ αποτελεί ένα από τα όπλα του σύγχρονου ανθρώπου. Σε στιγμές που όλα ...

Εργαλεία Αποσυναρμολόγησης

Εργαλεία Αποσυναρμολόγησης – Εκτός Στέγης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ – Εργαλεία Αποσυναρμολόγησης Παρουσίαση αποτελεσμάτων εργαστηρίων Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 | ...